Kommende arrangementer

Følg med på hva som skjer her oppe i Nord. Det er mye spennende på gang.

Fiksekveld

Fiksekvelder
fiksekvelltromsooutdoor
Dato: 08 02 24 18:00 - 20:30

By: Tromsø

8. februar blir det skifikse-spesial
Vi får inn en flink reparatør fra Tromsø Outdoor, til å vise oss praktiske tips og teknikker til vedlikehold av ski++, med demo!
 
Det vil bli mulighet for å ta med egne ski og få stelt dem. 
 
HVORFOR?
Reparasjon er helt nødvendig for å få ned overforbruket til hvermannsen i Norge. Våre fiksekvelder er sirkulærøkonomi i praksis, helt ut i fingertuppene. Det gjelder å
➡️1 REPARERE ➡️2 LÅNE, LEIE OG LÅNE BORT ➡️3 TENKE "TRENGER JEG VIRKELIG DENNE?!?" ➡️4 KJØPE BRUKT
Og om du ikke skulle vite svaret på spørsmål nummer 3 over, så trenger de fleste (veganske) vafler, te/kaffe og hyggelig selskap. Og om du må den andre nummer 2, så har vi gratis toalett også (spør oss). Null streeess, ikke tenk på det.
 
👉HVA ER FIKSEKVELD?
Selvfiks, masse verktøy, gratis, hjelp av hyggelige folk, gøy, læring, mestringsfølelse, kos, vafler. FIVH Tromsø arrangerer fast fiksekveld annenhver torsdag.
🕺FOR HVEM?
For deg som mangler verktøyene, trenger motivasjon til prosjektet, er en liten designerspire, eller bare liker vaflene (det er også lov): Her bruker du våre verktøy og får påfyll av både inspirasjon, vaffler og te - "Kom, reparer, dra. Sliter du, så si ifra!" - Du får hjelp av oss, og ønsker du å bli en selvgående fikser er dette et fint sted å starte. Kanskje du kan slippe løs dine indre kreative krefter og lage noe nytt fra gammelt?
 
Join uss!
 

 

Adresse
88, Storgata, Prostneset, Nordbyen, Tromsø, Troms og Finnmark, 9008

 

Kart


 

Datoer


  • 08 02 24 18:00 - 20:30