Jul gjennom tidene

MatVinn

Vi inviterer store som små, til opplevelsen av desember-stemning med fokus på kos og hjerterom for alle.
Vet du hva et einertre er? Visste du at julen kunne være skummel? Visste du at moderne juletradisjoner er inspirert av «Et juleeventyr» av Charles Dickens?
Kom og bli med på en magisk tidsreise gjennom julens tradisjoner. Opplev Kvitnesgården i Folkeparken i en ny forkledning med koselige aktiviteter, eventyrstund, duften av hjemmebakst, julesang og julefortellinger fra Nord.

Opplev Kvitnesgården i Folkeparken i ny forkledning

Jul gjennom tidene er et samarbeidsprosjekt mellom Framtiden i våre hender, Perspektivet museum og Tromsø Bibliotek og byarkiv. Her vil vi formidle hvordan julen og dens tradisjoner/forventninger har endret seg. Den skal oppfordre til mindre stress, især kjøpepress og at disse forventningene skal dempes. I stedet skal utstillingen minne om fokuset på familie, nærvær og oppfordre til en mer sirkulær og bærekraftig jul, hvorfor der også vil være tilhørende workshops. I workshopene vil der være fokus på hjemmelaget julegaver, redesign og at man kan gi brukte gaver.

Alle aktiviteter vil være gratis!

Få med deg hva, når og hvor det skjer

På Facebooksiden vår, for prosjektet Jul gjennom tidene, kan du følge med på oppdateringer, få informasjon og se hvor koselig vi har hatt det. Her blir alt av tider, steder og bilder lagt ut.

Støttet av

Samarbeidspartnere