Bruktmarked

Image

I samarbeid med Remiks, har Framtiden i våre hender Nord arrangert Remiks bruktmarked igjennom mange år. Konseptet har nå utvidet seg til Vesterålen, hvor Kulturfabrikken Sortland er arrangør i samarbeide med oss.  Formatet har endret seg gjennom tiden, men formålet er det samme: Å redusere avfallsmengden i Tromsø ved å selge skattene videre. Dette gjøres selvfølgelig til en grei pris, da hensikten med salget er gjenbruk og ikke egen vinning. En kan selge alt fra leker til bøker, sko, klær, sportsutstyr, nips og alle mulige andre skatter som en måtte ha liggende.

Er du nysgjerrig? Kom og se, om du kan finne noen unnværlige skatter eller kanskje finne en gameboy eller lignende som gir deg et flash back.

Tromsø: Bruktmarked arrangeres både inne i Rødbanken og ute foran Kulturhuset alt etter sesongen. Det er fast den første lørdag hver måned kl. 11-15, året rundt. 

Vesterålen (Sortland): 3-4 ganger i året.


Er du interessert i å selge? Det er gratis å selge, men påmelding er obligatorisk for innendørs markedene. Trykk på knappen og les mer om hvordan det fungerer på ditt sted.