Kommende arrangementer

Følg med på hva som skjer her oppe i Nord. Det er mye spennende på gang.

Fiksekveld

Fiksekvelder
torsdagskvel22mars
Dato: 18 04 24 14:26

By: Tromsø

Torsdagen (22. februar) kan du ta med skia dine, som alltid... og ellers mulighet for å reparere alt mulig annet, på alle våre annenhver-ukentlige fiksekvelder - annenhver torsdag fram til sommeren. Vi holder til på MILJØLOFTET (i Storgata 88), (FIVH Nord-kontoret). Inngangen er til høyre for Brillehuset og opp trappene til toppen.
 
👉HVA ER FIKSEKVELD?
Selvfiks, masse verktøy, gratis, hjelp av hyggelige folk, gøy, læring, mestringsfølelse, kos, vafler. FIVH Tromsø arrangerer fast fiksekveld annenhver torsdag.
🕺FOR HVEM?

For deg som mangler verktøyene, trenger motivasjon til prosjektet, er en liten designerspire, eller bare liker vaflene (det er også lov): Her bruker du våre verktøy og får påfyll av både inspirasjon, vaffler og te - "Kom, reparer, dra. Sliter du, så si ifra!" - Du får hjelp av oss, og ønsker du å bli en selvgående fikser er dette et fint sted å starte. Kanskje du kan slippe løs dine indre kreative krefter og lage noe nytt fra gammelt?
 
🔧 HVA KAN DU FIKSE HER? 🔧
👉👚 TEKSTIL - vi har symaskiner og diverse stoff, tråd og nål, to-sidig og en-sidige limruller, strykejern, stoppesaker og broderingssaker til å fylle hull eller prosjektet ditt.
👉🚲 SYKKEL - vi har skruverktøy, sykkelstativ, verktøy for skift og bytte av dekk, fett og olje, kjedevask, spesialverktøy som f.eks. å ta av kassett osv.
👉🎿 SKI & SNOWBOARD - vi har helt siden høstens skifiksspesial utstyr for nesten all skifiks: voks, glidejern, og puss for å glide; kantsliper; PTEX og skrapesaker for å fylle riper; baselayer og epoxy for større hull i skia. Og tvinger.
👉🧩 LIMING - Det hender at en ting som engang var én er blitt til to. Men det kan limes sammen! Vi har trelim, to-komponents epoxy til det meste, samt mer fleksible vanntette limtyper til luftmadrassen og gummibåten + Tvinger.
👉🔦 ELEKTRONIKK - til lavspennings-jobber. Vi har krympestrømper, loddeutstyr.
👉🪚 GENERELT HÅNDVERKTØY - en trillekasse med det aller meste håndverktøy, fra vanlige skrutreker til mer spesialgreier, samt tvinger, sag, pussesaker.
Med andre ord, vi har det meste. MEN, for å være ditt lokale sirkulær-ressurs-senter, så kan vi kjøpe inn utstyr som du savner, som kanskje flere andre har bruk for. Vi tar også imot verktøydonasjoner.

 

Adresse
88, Storgata, Prostneset, Nordbyen, Tromsø, Troms og Finnmark, 9008

 

Kart


 

Datoer


  • 22 02 24 18:00 - 20:30
  • 18 04 24 14:26
  • 04 04 24 18:00
  • 21 03 24 18:00
  • 07 03 24 14:25